Feedback fra kunder

tilfredse-kunderHer kan du læse lidt feedback fra nogle af mine kunder:

Marlene 40 år, Nørresundby
At investere i et garderobetjek af Gitte, er det bedste jeg har gjort for mit klædeskab og tøjbudget! Jeg har på magisk vis fået en masse nyt tøj, blot ved at få nye øjne på og hjælp til at style det tøj jeg havde i forvejen.

Gitte er hurtig og kontant og det passer mig fint – vi nåede næsten alt mit tøj igennem og jeg har sparet mig selv for en masse fremtidige fejlkøb fordi jeg blev forsikret i, hvad der er pænt til mig og guidet i hvad jeg skal gå efter når jeg skal shoppe tøj igen.
Gitte får mine varmeste anbefalinger.

Med venlig hilsen Marlene Bach Pedersen

Louise 48 år, Aalborg

Jeg fik et garderobetjek at Gitte, som kom hjem til mig. Hun var helt fantastisk til at se en masse muligheder i det tøj jeg havde. Nogle få dele blev til mange flotte sæt, og jeg fik masser af ideer og inspiration til hvordan jeg kan mikse det tøj jeg allerede har, samt hvor lidt der egentlig skal til i forhold til tilbehør; et tørklæde, en halskæde, en anden type sko m.v. – og det samlede udtryk er pludselig helt anderledes – mere spændende og smart. Jeg kan virkelig anbefale Gitte, jeg er superglad for inspirationen.
Tusind tak for denne gang 🙂

 

Kvinde 55 år fra Skagen
Jeg er sat på et nyt spor med hensyn til tøj og tilbehør, så det bliver med ´nye øjne´, jeg begiver mig ud i butikkerne fremover. Med mere nysgerrighed og mindre ´åååååh-nej´…… :O)

Feed back skemaet er et rigtig fint stykke efterarbejde, det samler det hele.

Mette Bærbach Bas, direktør og indehaver af Ruslandseksperten. Bestilte garderobetjek og shoppingtur

Gitte er en utrolig behagelig personlighed. Jeg følte mig med det samme i rigtig godt selskab og var tryg ved at vise mit tøj – og mig selv – frem. Gitte kom hjem til mig i Århus og lavede et garderobetjek, hvor jeg fik et helt nyt syn på mit stil og en masse idéer til, hvad jeg skal sætte sammen. Pludselig fik jeg 10 nye sæt tøj ved bare at kombinere det, jeg havde! Bagefter var vi på shoppetur i Bruun Galleri i Århus. Hun formåede at ramme min stil og finde tøj, der passede til mit budget.

Noget af det bedste var faktisk, at Gitte bagefter sendte et feedback-skema med opsamling af dagen. Her huskede hun mig på, hvordan jeg kan bruge mit eksisterende tøj, og hvad det vil være smart at kigge efter i fremtiden. Hun sammenfattede også min stilkerne og gav mig tips til, hvordan jeg skal style min garderobe, så jeg får det helt rigtige look.

Jeg vil helt klart anbefale Gitte til enhver, der drømmer om at løfte sig selv og sin stil på en måde, så de selv føler, at de er med i processen.

Henriette Laursen Hald, medejer af www.Anders-Hald.dk.
Bestilte et garderobetjek

Har haft stylist Gitte Mølbak på besøg. Vi kom hele gardaroben igennem og nu ved jeg præcis hvad jeg har, hvad der klær’ mig, og hvordan det kan sættes flot sammen. Når jeg er stresset, finder jeg lige Gittes billede af mig i 5 sæt tøj og ser hurtigt “nåhrrr ja det og det passer perfekt sammen”. Klædt pænt på på 2 min., uden at skulle tænke over noget. Det har givet sådan en ro.

Tusind tak Gitte

Winie 50 år, bestilte et garderobetjek

Det var hyggeligt og inspirerende. Jeg kan mærke, at som dagene går, bliver jeg mere og mere bevidst om mine valg. Syntes pludselig, jeg har mange ting som kan sættes sammen på flere forskellige måder. Bare det, at tøjet er kommet ud af garderoben, og hænger anderledes gør en forskel. Feedback skemaet, er en god husker.

Kommentar fra Rita, der afholdte venindeaften

Hej Gitte,

Tak for en rigtig hyggelig aften. Vi tænker meget over de fif, du gav os, og vi tænker meget over, hvad du har lært os. Har opfordret andre til at booke dig, for vi syntes alle sammen, det var vildt godt.

Mange hilsner
Rita

Kvinde 36 år:  Der bestilte et Garderobetjek

En gave at OPLEVE de forskellige stilarter, at få indput til at bruge accessories, at se det i praksis hvad det gør ved tøj, når sko, smykker og tilbehør skiftes. Lækkert visuelt, forståeligt og gode råd, som jeg ikke selv var kommet på. Spændende inspiration fra Gitte.  Jeg har lært nyt som jeg nu er opmærksom på og nyt at bruge til det jeg allerede har og når jeg frem skal ud at købe nyt. Tusind tak Gitte!

Kvinde 35 år: Der bestilte et Garderobetjek

Stor tak til Gitte Mølbak for i dag at have gået min garderobe efter
Jeg har haft et par meget inspirerende og lærerige timer. Der er blevet skrottet tøj, men samtidig også fundet noget ret smart tøj, som jeg ikke har gået ret meget i.
Jeg kan varmt anbefale I andre et garderobe tjek.  Endnu engang tak til Gitte

Nysgerrig efter at vide mere?

Så ring til mig på 61621410 eller send en mail på info@stylesafe.dk