Sådan laver du de fede udsalgskøb

Her er mine 5 bedste udsalgstip

Jeg elsker udsalg – altså især der, hvor man gør de rigtigt gode køb til halv pris eller derunder. En gang kom jeg til at gøre mange fejlkøb, når der var udsalg – det var jo så billigt… Læs med her og se, hvordan du laver gode udsalgskup – og undgår fejlkøb!

1. Gå efter “sjove farver” – det giver kant til din garderobe
Jeg er ret vild med at tilsætte farver til mit basistøj. Farver er med til at give “kant” til din stil. Der er ofte en god handel at gøre, hvis du kaster dig ud i en “sjov” farve. Her kan du f.eks. se, hvad der sker, når jeg tilsætter turkis til et par sorte bukser og en hvid bluse! Det heldige for dig er, at mange ikke tør kaste sig ud i “sjove” farver, f.eks. i sko, jakker osv. Så her har du en chance for at gøre et udsalgskup!

2. Kig i “rodekasser”
Et andet godt tip er at kigge i  “rodekasser”. Her kan du gøre accessories kup. F.eks. nedsættes tørklæder og bælter osv. ofte meget, og man kan være heldig at finde virkelig lækre ting i “rodekasser”!

3. Opbyg accessories kit fra forskellige stilkerner
Som skrevet ovenfor sættes accessories, f.eks. smykker og tørklæder, langt ned på udsalg. Brug udsalget til at opbygge “accessories” kit fra forskellige stilkerner: Rå, klassisk, feminin, boheme, afslappet og enkel.

4. Tilmeld dig nyhedsbreve
Tilmeld dig dine yndlingsbutikkers nyhedsbreve, så bliver du ofte inviteret til førudsalg

5. DET VIGTISTE RÅD:
Er du i tvivl, så lad være med at købe!

Book et garderobetjek 

Mangler du hjælp til at finde de “fede ting” her på udsalget, kan vi starte med at kigge i din garderobe. Her kigger vi på ALT dit tøj og alle dine accessories, rydder op og sætter dit tøj sammen på nye måder. Jeg lover dig, at vi finder nye sæt, som du ikke selv havde tænkt på. Det er min erfaring, at du får min. 3 “nye” sæt tøj, som du ikke selv havde overvejet!
Din investering er kun 1800 kr. – Og det kan man jo hurtigt bruge på nyt tøj
Efter garderobetjekket får du feedback skema fra mig, hvor jeg bl.a. foreslår styles, du kan købe, så din garderobe bliver helt optimal. Læs mere om garderobetjekket her. Har du lyst, kan du også booke en shopping tur med mig

Har du skabet fyldt med tøj, men “ingenting” at tage på, så book et garderobetjek.
Prisen er 1800 kr. Og det kan man jo hurtigt bruge på nyt tøj!

Mange hilsner og rigtig god weekend
Gitte

PS: Selvom jeg bor i Nordjylland, kommer jeg over hele Danmark!