Sådan opbygger du din basisgarderobe

Sådan opbygger du din garderobe

Mange drømmer om en garderobe, der “bare spiller”, hvor det hele kan mixes og matches og, hvor man aldrig er i tvivl om, hvad man skal tage på.

Fortvivl ikke, du kan lære det….

Kunsten er at købe tøj, som kan styles på forskellige måder til flere lejligheder, og så selvfølgelig tilsætte forskellige accessories, alt efter hvilket udtryk, du ønsker. Her ser du, hvordan 6 stykker tøj kan give 5 forskellige sæt. Alle styles er selvfølgelig fra BLACK SWAN FASHION, som jeg er forhandler af. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil bestille noget af tøjet (frem til den 17. september kan du kun købe det gennem konsulenter), eller hvis du vil booke et party. Læs mere her.

Forslag til styles, der kan kombineres

6 styles – 5 kombinationer eller flere…

Jeg har udvalgt 6 stykker tøj fra BLACK SWAN og stylet dem på forskelige måder, så der både er festtøj, jobtøj og “hyggetøj”. Se flere BLACK SWAN styles her

Klassisk look…

Den hvide skjorte er et “must” i en hver garderobe, synes jeg. Med en hvid skjorte er det nemt at give din garderobe et klassisk look, når du har brug for det. Et par stilletter og perlekæder/armbånd er med til at understrege looket.

Mønster giver kant

Hvis du gerne vil give nyt liv og “kant” til din garderobe, så prøv at sætte to mønstre sammen. F.eks. ved at investere i et tørklæde, så bliver du ikke ruineret. Mønstre sammen giver ofte et spændende og nyt udtryk til dit tøj.

Sæt noget “under”

Jeg har selv været “slem til” kun at tage ting “ovenpå” en T-shirt. F.eks. cardigan eller en blazer. Men prøv at eksperimentere med at “sætte noget under” i stedet for. Her har jeg den hvide skjorte under toppen. Jeg kunne også have valgt en langærmet tynd trøje. Det giver et mere “sporty look”, synes jeg.

Brug dit fodtøj bevidst til at understrege din stil

Med fodtøj kan du lynhurtigt ændre dit look og din stil. Til denne efterårssæson anbefaler jeg dig at kigge efter 3 forskellige slags fodtøj nemlig: Stilletter, Husk, at vælge nogle du kan gå i! Et par korte støvler med et råt udtryk og et par afslappede, lækre sneakers. Her ser du mine tre bud.

Vil du lære at opbygge en optimal garderobe…

Så book et garderobetjek, hvor vi gennemgår hele din garderobe og kombinerer nye sæt med det tøj, du allerede har. Måske skal der et par nye styles ind i garderoben. Det  kommer jeg med forslag til. Du lærer selvfølgelig også at anvende accessories, der kan understrege din stil. Det er min erfaring, at du får min. 3 sæt “nyt tøj”, som du ikke selv havde tænkt på at kombinere. Du kan læse mere om garderobetjekket her. Prisen er 1.800 kr. Måske det samme beløb, som du har tøj med prismærker på i skabet…

Nyd september – og det første strejf af efterår…Måske ses vi et sted der ude.

Mange hilsner
Gitte

PS: Fik du ikke læst mit seneste nyhedsbrev, der handler om at forvandle sommertøj til efterårstøj, så finder du det her
PPS, jeg har også en Facebook side, hvor jeg af og til poster tips og tricks. Find den her. På Instagram finder du mig som gittemai