Sådan forvandler du 1 sæt tøj til 3

Sådan forvandler du 1 sæt tøj til 3…

Når jeg laver garderobetjek, oplever jeg ofte, at mange kvinder har meget tøj. Til gengæld er der færre, der har mange accessories (måske lige bortset fra sko!) Derfor vil jeg i dette nyhedsbrev “slå et slag for”, at du investerer i godt basistøj, som du kan style på forskellige måder. Her ser du, hvordan et sæt med en hvid bluse og sorte bukser kan styles på 3 forskellige måder, ved at skifte accessories.

Accessories fra Gade & Juul

For et par måneder siden stødte jeg på firmaet Gade & Juul, som laver virkelig lækre og smarte accessories til fornuftige priser. Produkterne er i god kvalitet, og deres materialer bl.a. ægte læder og rustfrit stål. Det hele sælges på Home Party basis. Ret smart, du slår to fluer med et smæk: Du kan invitere til et party og både få set veninderne og købe smykker på samme tid :0)

Du kan læse og se meget mere om Gade og Juul her. Jeg fik lov at låne 3 forskellige accessories sæt af firmaet. Jeg håber, sættene vil give dig inspiration til at “lege” mere med dine accessories, for det er ofte dem, der giver “kant” til dit tøj – eller “sætter prikken over i’et”, om du vil.

Feminin stilkerne understreges af lyserødt

Som Stylecoach arbejder jeg med at finde frem til din stilkerne. Min egen er feminin, og her på billedet understreger jeg det feminine med lyserøde accessories, og selvfølgelig også med de lyserøde “prinsessesko” fra Tamaris. (Alle skoene er venligst udlån af Jane Sko i Sindal)

Jeg er især helt vild med de flotte øreringe med lyserøde sten og med tørklædet, som koster 180 kr.Se flere tørklæder her. Jeg har valgt også at fremhæve sættet med lyserød læbestift og øjenskygge i lyserøde farver fra Glo_Minerals, som jeg er forhandler af.

Turkis og afslappet

Dette sæt får kant af den turkise farve i smykker og sko. Skoene er helt flade og lidt “ballerina agtige”, hvilket også er med til at gøre sættet afslappet. Her tilsat de flotte “Shell kæder” og andre armbånd i turkis. Øreringene er fine små sten, der “sidder i øret”. Klik her for at se mere.
Personligt føler jeg mig altid mere “fin” med øreringe, der “hænger”. Så for mig er de små øreringe også med til at gøre sættet mere afslappet.

På vej til fest…

Selvom min stilkerne er feminin, elsker jeg at “hugge” fra den rå stilkerne, når det kommer til accessories. Her er sættet stylet med 3 super fede lange kæder, en med lavasten, en der “glimter” og en med perler. Flotte øreringe med sten og tårnhøje stilletter er selvfølgelig også med til at understrege party looket. De lange kæder kan “snos”, så de også kan bruges som en kort kæde, der lukkes med en karabinhage. Ret smart må jeg sige!

Book et garderobetjek?
Kig i dit tøjskab, dit skoskab og dit smykkeskrin. Har du accessories, du kan begynde at sammensætte anderledes, end du er vandt til?

Synes du, det er for svært, så kan du også booke mig til et garderobetjek . Her kigger vi på ALT dit tøj og alle dine accessories, rydder op og sætter dit tøj sammen på nye måder. Jeg lover dig, at vi finder nye sæt, som du ikke selv havde tænkt på. Det er min erfaring, at du får min. 3 “nye” sæt tøj, som du ikke selv havde overvejet!
Din investering er kun 1800 kr. – Og det kan man jo hurtigt bruge på nyt tøj

Mange hilsner
Gitte

PS: Selvom jeg bor i Nordjylland, kommer jeg over hele Danmark!