Sådan forvandler du sommertøj til efterårstøj

Kalenderen siger september, og vi kan nok ikke regne med ret mange flere dage med sommervejr (med mindre man tager sydpå). Måske er du allerede begyndt at tænke på at pakke dit sommertøj væk og finde efterårs- og vintertøjet frem. Men tøv lige en kende….
Et godt tip er nemlig at stoppe med at tænke i “tøjkategorier”: Altså sommertøj, vintertøj, festtøj osv. Øv dig i at tænke på, at du blot har “tøj”, som du kan bruge til flere forskellige lejligheder. Det handler kun om den rigtige styling og de rigtige accessories.

Tag nu f.eks. min sommerkjole her. Den har jeg været rigtig glad for på de varme dag, men nu er sommeren forbi. Før i tiden ville jeg sikkert have pakket den væk og måske fundet den frem til næste sommer (hvor jeg så højst sandsynligt ikke gad at bruge den, fordi jeg kom til at købe en anden…)

Se lige her, hvordan sommerkjolen kan “forvandles” til en efterårskjole til både hverdags- og partybrug.
                    

Til hverdagslooket  har jeg valgt tykke strømer, cardigan og et smykke i halsen.
Til festlooket  har jeg fundet en pallietblazer i grå, (faktisk en gammel sag)  og  tilsat et af de store “statement smykker”, der er meget moderne nu. Tjek f.eks. Pieces,  der både har smykkebutikker on-line og i næsten alle større byer. For at “samle” looket har jeg grå strømpebukser med lidt glimmer i, og grå støvler med høj hæl. Verdens fedeste netstrømpe butik for resten hedder  Secret Stockings. Klik på linket og bliv inspireret til at købe masser af lækre strømper til dit efteårslook.

En udfordring til dig:

Kig i dit tøjskab. Er der noget af dit sommertøj, der kan “forvandles” og bruges her til efterår og vinter? Prøv f.eks. at se, hvad der sker, hvis du sætter et par tykke nylonstrømper sammen med din sommerkjole og tager en cardigan eller en jakke over?

Synes du det er lidt for svært, så kan du også booke mig til et garderobetjek. Her kigger vi på ALT dit tøj, rydder op og sætter dit tøj sammen på nye måder. Jeg lover dig, at vi finder nye sæt, som du ikke selv havde tænkt på. Det koster 1800 kr. – og det kan man jo hurtigt bruge på nyt tøj…Jeg kan fanges på 61621410 eller på info@stylesafe.dk

Mange hilsner
Gitte