Se Jannies make-over

Jannies make-over 

Jannie blev den heldige vinder af Aalborgs Storcenters make-over konkurrence. Jannie har i det seneste halve år renoveret et ”dødsbo”, som hun nu er klar til at flytte ind i.

Før make-over: Jannie i arbejdstøj
Jannie har i de sidste 6 måneder stort set kun haft arbejdstøj på, så hun følte i den grad, hun trængte til en make-over. Her ses Jannie i arbejdstøjet før make-overen.

Jannie før inden make-overen

Inden make-overen besøgte jeg Jannie i hendes hjem for at gennemgå etgarderobetjek. Her kunne jeg konstatere, at Jannie tilhører den klassiske stilkerne. Vi fandt en klassisk bluse med flotte vertikale striber, der også gør Jannies overkrop lidt længere. Blusen er fra Message, og koster 399 kr.

Jannie var  frisk på at tilsætte en style fra den “rå stilkerne” til den klassike bluse: Forvaskede cowboy bukser med huller, som også bliver en del af efterårets modebillede. Disse “rå cowboybukser” er fra Deres til 599 kr.Efter make-over: Klassisk med et råt twist…

5 efter4

tilbehørGiv kant med tilbehør
De klassiske højhælede pumps er fra Ecco. Det flotte slangeskinds-mønster og den matchende “clutch” taske fra Ecco er med til at give sættet “kant”, idet mønsteret er anderledes og overraskende i forhold til den stribede bluse.

Hår og make-up
Jannie fik klippet et godt stykke af håret og fik det farvet, så det er mere i harmoni med hendes naturlige hårfarve.
Make-up’en blev lagt af en dygtig pige fra Matas med Dior produkter.

Hårogmakeup1 ansigt1

Det afslappede look

Når du kender din stilkerne, er det nemt at “låne” styles fra andre stilkerner. Her ses Jannie i et mere afslappet look.

Det er kun skoene, der er skiftet ud, og så er der tilsat en afslappet cardigan

efter8 efter9