Stylecoaching

Stylecoaching hvad er det?

Stylecoaching. Få hjælp til at få opbygget din optimale garderobe
Stylecoaching. Få hjælp til at få opbygget din optimale garderobe

De fleste kvinder kender situationen: Du står foran et propfyldt klædeskab, og alligevel river du dig i håret og ved ikke, hvad du skal tage på til festen, jobsamtalen eller den romantiske middag med din udkårne.

– Problemet er, at du nok har meget tøj.
Men du har ikke det tøj, der passer til lige præcis dig!

Titlen “stylecoach” er ikke tilfældig. At hjælpe kvinder til at føle sig velklædte og lækre – og at de har nok tøj – handler nemlig ikke kun om at finde tøjet. Det handler om at coache kvinderne, så de ser sig selv og mulighederne.

Kropsformer

Som stylecoach arbejder jeg selvfølgelig med kropsform men også med seks forskellige stilkerner, som kan twistes med forskelligt tilbehør.

En stylecoach ved også alt om hvordan, man får shoppet rigtigt og planlagt sit klædeskab.

– Og så ved jeg ikke mindst noget om, hvad der skal til for at skabe det, vi kalder ”kant”. Du kender det godt: Nogle af dine veninder kan gå ind i en genbrugsbutik og komme hjem med ting, de ser fantastiske ud i. Eller gøre et eller andet ved tøj købt i H&M, der gør, at det bare ser top-lækkert ud. Det er en teknik, som man kan lære – og som jeg meget gerne vil lære dig!

Bliv stilsikker på din egen måde

En af fordommene omkring styling er, at du skal forvandles eller have en make-over – altså blive en helt anden end den, du er. Men det er helt forkert, hvis du spørger mig

– Jeg tager altid udgangspunkt i at coache kunden til at se sig selv, som den hun virkelig gerne vil være. Bagefter oversætter jeg det til også at omfatte deres personlige stil. På den måde opstår der synergi mellem essensen og den personlige stil. Udtrykket bliver personligt og autentisk, hvilket er den store forskel på ’bare’ at style og så stylecoache.

– Det betyder, at den nye stil – som i virkeligheden bare er kundens egen, ægte stil – bliver positiv og varig frem for et hurtigt quick fix, som man aldrig kommer til at føle sig helt hjemme i.

Investeringen er hurtigt tjent hjem, fordi du undgår fejlkøb. For slet ikke at tale om den større livskvalitet du opnår.