Personlig shopper

Shoppingtur
Shoppintur: Jeg hjælper med at finde det tøj, der klæder dig

Som personlig shopper får du hjælp til at finde det tøj, der klæder dig bedst.

Hader du at shoppe? Eller kommer du bare altid hjem med det forkerte? Så kan det være en god idé med lidt hjælp af en personlig shopper, og her kan du booke mig.

Inden vi tager på shoppingtur foreslår jeg, at mødes vi hos dig, og jeg foretager et garderobetjek. Vi bestemmer bl.a.  stilkerne og vi ser på hvilke styles (stykker tøj) og hvilket tilbehør, der skal til for at din garderobe bliver helt optimal.

Læs også mit blogindlæg om “Jannie, der fik en make-over”

Ja tak_personlig shopping

Jeg giver dig også en masse stylingværktøjer, så det bliver nemmere for dig at klæde dig smart og lækkert, både til hverdag og fest.

Så tager vi af sted, og vi besøger butikker, som jeg på forhånd har udvalgt. Hvis du ønsker det, har jeg også på forhånd udvalgt tøj til dig. Vi prøver og finder tøj, indtil du er glad og tilfreds!

Nedenfor kan du se eksempel på en pige, som jeg var med på shoppingtur, som en del af en total make-over. Pigens stilkerne var “feminin” og her kan du se, hvad vi købte. Begge sæt er fra H&M købt i efteråret 2012. Prisen pr. sæt inkl. sko og tilbehør er ca. 17oo kr. Så det behøver altså ikke at koste en formue at se smart ud!

Prisen for en shoppingtur (og indeholdt garderobetjek) er 3.000 kr.

Sæt fra den feminie kerne                                                   Sæt fra den feminie kerne med rå kant

Nysgerrig efter at vide mere?

Så ring til mig på 61621410 eller send en mail på info@stylesafe.dk