StyleSafe V. Gitte Mølbak

Jeg hedder Gitte Mølbak, er Stylecoach/Stylist og har firmaet:

“StyleSafe” – Bliv stilsikker på din EGEN måde.   

Jeg bor i den lille by Østervrå i Vendsyssel/Nordjylland, men kommer over hele Danmark, så tøv ikke med at kontakte mig!

For mig er hemmeligheden bag en “god stil”,  at DU finder din helt egen stil, med tøj og tilbehør, som DU føler dig “rigtig” og godt tilpas i – og det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Jeg er udddannet Stylecoach hos Tini Owild. Uddannelsen til Stylecoach er en “blanding” imellem en stylistuddannelse og en coachuddanelse. Uddannelsen  bygger bl.a. på de “6 stilkerner”, som er udviklet af Tini Owild. Du kan læse mere om stilkernerne her.

Når du kender din egen stilkerne, har du langt nemmere ved at købe tøj, som du føler dig godt tilpas i, og du undgår også fejlkøb. Som Stylecoach og Stylist hjælper jeg dig også med at finde frem til, hvilke farver der klæder dig bedst, og hvilket tøjsnit, der kan fremhæve de fortrin, som netop DU har.

Jeg har også taget uddannelsen til make-up artist hos Anja Laursen. Jeg følte, det var nødvendigt også at kunne noget inden for make-up for lige at give det sidste “pift” til stylingen, således at mine kunder, kan opnå den helt rigtige følelse og blive “Stilsikre på deres egen måde”, som er mit slogan for firmaet.